Lumens

Lumens is er trots op dat zij aan de start van Werktuin040 heeft gestaan!
Anja heeft het aangedurfd om haar vraagstuk openbaar te maken. Wie loopt er tegen dezelfde dingen aan als ik? Wie bindt zich aan mij? Wie doet er met mij mee? Werktuin040 is een community van mensen die samen de zaken aanpakken. Een community die laat zien dat zij de veranderende samenleving begrijpen en deze omarmen.


Anja is een aanjager en heeft aan een half woord genoeg. Dit zie je terug in de dagelijkse gang van zaken bij Werktuin040. Sluit je aan bij deze community en je zult je onherroepelijk verbonden voelen, zowel zakelijk als ook als ouder zijnde.


Janneke Lopata

Werktuin040 Rotator
2018-09-06T19:53:13+00:00

Janneke Lopata

Lumens is er trots op dat zij aan de start van Werktuin040 heeft gestaan! Anja heeft het aangedurfd om haar vraagstuk openbaar te maken. Wie loopt er tegen dezelfde dingen aan als ik? Wie bindt zich aan mij? Wie doet er met mij mee? Werktuin040 is een community van mensen die samen de zaken aanpakken. Een community die laat zien dat zij de veranderende samenleving begrijpen en deze omarmen. Anja is een aanjager en heeft aan een half woord genoeg. Dit zie je terug in de dagelijkse gang van zaken bij Werktuin040. Sluit je aan bij deze community en je zult je onherroepelijk verbonden voelen, zowel zakelijk als ook als ouder zijnde.

PricewaterhouseCoopers

Werktuin040 heeft in juli 2018 meegedaan aan het Social Impact Lab vanuit PriceWaterhouseCoopers.
Van in totaal 130 aanmeldingen kwam Werktuin040 bij de laatste 40 terecht. Helaas gingen we niet door naar de finale. Ik kreeg echter wel de volgende positieve feedback over het concept van Werktuin040:

The plan focusses on work-life balance, which is becoming a more important issue these days. Many new parents are struggling with finding the right balance and the financial consequences. The combination with the social aspect of meeting new people and children playing creates a clear synergy: happy kids, happy parents is happy business.

Social Impact Lab Team

Werktuin040 Rotator
2018-08-22T20:23:16+00:00

Social Impact Lab Team

Werktuin040 heeft in juli 2018 meegedaan aan het Social Impact Lab vanuit PriceWaterhouseCoopers. Van in totaal 130 aanmeldingen kwam Werktuin040 bij de laatste 40 terecht. Helaas gingen we niet door naar de finale. Ik kreeg echter wel de volgende positieve feedback over het concept van Werktuin040: The plan focusses on work-life balance, which is becoming a more important issue these days. Many new parents are struggling with finding the right balance and the financial consequences. The combination with the social aspect of meeting new people and children playing creates a clear synergy: happy kids, happy parents is happy business.