Werktuin040 stopt

Werktuin040 stopt!

Ik had nooit verwacht dat ik dit bericht zou moeten schrijven. Ik ben hem ook al een paar dagen aan het uitstellen, maar het moet er toch maar van komen. Ik heb helaas moeten besluiten om Werktuin040 te stoppen *snik*.

Werktuin040 is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een concept dat heel veel warme reacties heeft gekregen. Samen met de ouders, vrijwilligers, stagiaires en alle fans via Facebook en Instagram hebben we er een geweldige reis van gemaakt. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Het vooruitzicht voor de toekomst voor Werktuin040 was echter niet voldoende om het concept financieel haalbaar te maken. Er zijn te weinig ouders om de kosten te dragen voor de huur en andere vaste lasten. Met pijn in mijn hart heb ik het beƫindigingscontract getekend.

Op 15 april is de laatste dag dat Werktuin040 in de Edisonstraat te vinden is. Samen met de moeders zijn we druk op zoek naar mogelijkheden om toch door te gaan; wellicht een ruimte in een buurthuis of een leuk cafe met een speelruimte. Wie weet wat de toekomst nog gaat brengen. Ik hoop dat we een nieuwe manier kunnen bedenken om dit mooie concept voor te zetten.

Heb jij nog tips of ideeƫn? Dan horen we het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.