Word jij de nieuwe Werktuin040 stagiair of vrijwilliger?

Word jij de nieuwe Werktuin040 stagiair of vrijwilliger?
Word jij de nieuwe Werktuin040 stagiair of vrijwilliger?

Afgelopen donderdag was de laatste werkdag van de stagiaires. En deze week zijn we op maandag, dinsdag en donderdag geopend, terwijl we ook heel graag op woensdag open zouden gaan. En dat betekent dat het nodig is om op zoek te gaan naar nieuwe krachten. 

Word jij de nieuwe Werktuin040 stagiair?

Volg jij een opleiding in de richting communicatie, social media of bedrijfskunde en zou je graag stage lopen bij een startup en in een omgeving met kinderen? Dan zoeken we jou! Je kan starten op maandag 4 maart. Benieuwd naar meer informatie? Stuur dan een email naar info@werktuin040.nl, whatsapp mij op 0642152968, of neem contact op via het contactformulier.

Kom jij helpen oppassen?

Bij Werktuin040 werken ouders rustig aan hun opdracht of studie en de kindjes spelen ernaast in de speelruimte. Ze passen daar ieder een uurtje op onder begeleiding van een deskundige oppas. Werktuin040 wil groeien en is daarom op zoek naar vrijwilligers. Heb jij op woensdagochtend een paar uurtjes vrij? En werk je graag met kinderen? Word jij een nieuw Werktuin040-teamlid? Meld je dan nu aan en stuur een email naar info@werktuin040.nl, whatsapp mij op 0642152968, of neem contact op via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.