Happy end?

Het is alweer december! Nog een paar weekjes en dan beginnen we aan 2019. Tijd om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Wat is er allemaal gebeurd voor Werktuin040 en hoe ziet onze toekomst eruit? Onder andere door een donatie van netwerkclub Sonare kan Werktuin040 nog zeker 6 maanden vooruit, maar wat gaan we daarna doen?

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd voor Werktuin040. In januari van dit jaar kregen we te horen dat het pand op de Edisonstraat 65 vrij kwam. Ik heb toen niet lang getwijfeld en in februari meteen besloten om het te gaan huren. Ik zag namelijk een mooie toekomst voor me voor Werktuin040. Vanaf 1 maart kregen we de sleutel en na een paar weken klussen gingen we 16 april open. Wat een mooi moment was dat!

En nu zitten we alweer in december. Wat vliegt de tijd…(cliché hé?).

De successen van het jaar

Als ik terug kijk op het afgelopen jaar, dan heb ik met Werktuin040 veel mooie gebeurtenissen meegemaakt:

 • steeds meer nieuwe ouders, die Werktuin040 bezoeken;
 • een crowdfundingcampagne, die een financiële injectie heeft gegeven;
 • media-aandacht vanuit Omroep Brabant en Brandpunt+;
 • voor het eerst stagiaires ingezet: Eline en Zee die Werktuin040 ontzettend helpen;
 • veel nieuwe samenwerkingen tussen Werktuin040 met andere ambitieuze ondernemers in de vorm van workshops;
 • een financiële donatie vanuit netwerkclub Sonare;
 • een toename in volgers op Facebook naar meer dan 750;
 • meer dan 300 volgers op Instagram.

 

 

 

 

 

 

 


We zijn er nog niet

Naast alle successen staan er voor 2019 ook nog genoeg uitdagingen op de lijst:

 • Werktuin040 heeft helaas nog niet genoeg ouders om haar vaste lasten te dragen. Facebook en Instagram geven een mooi beeld van wat we allemaal doen en bereiken, maar ik wil ook eerlijk aangeven dat we er nog zeker niet zijn. Ik ben dus erg druk met het zoeken naar mogelijkheden om toch ervoor te zorgen dat onze toekomst door kan gaan;
 • ook is het soms een uitdaging om alle taken van Werktuin040 met mijn gezin te combineren. Ik vind het heerlijk dat ik Noëlle iedere dag zo dicht bij me heb en dat we veel tijd samen hebben. Toch moet ik ook vaak vanuit thuis nog wel wat taken afwerken. De was doen schiet er de laatste tijd dus wel vaak bij in, omdat ik dan toch liever aan Werktuin040 werk. Structuur binnen werk en thuis blijft ook bij mij dus nog een uitdaging;
 • om verder te groeien, heb ik ook nog meer vrijwilligers nodig. Ook dit blijft telkens een uitdaging. Nu hebben we een super leuke club van 6 toppers, maar sommigen zijn er maar tijdelijk. Ook dit vraagt dus nog genoeg aandacht voor in de toekomst.

Met alle plussen en minnen op een rij is het voor mij toch wel duidelijk dat ik het heerlijk vind om hiermee bezig te zijn en allerlei nieuwe ideeën op te pakken, die op mijn pad komen. En sowieso tot en met 1 september 2019 zijn we zeker van onze mooie plek. We hebben nog 9 maanden om van alles aan te pakken, zodat onze toekomst mooi blijft.

Ideeën?

Heb jij daar nog unieke, bijzondere of prachtige ideeën over? Laat het ons dan weten!
Tot in 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.