Nieuw nieuw nieuw!

Het is weer het begin van de maand en dus weer tijd voor een nieuw blog. Vaak heb ik genoeg inspiratie voor een blog, maar ik merk nu dat het nu een beetje stokt. En dat is niet omdat ik geen dingen mee maak, maar juist omdat ik zoveel nieuwe dingen aan het opzetten ben. Er komt niet goed een duidelijk thema naar boven. Of misschien is dat juist wel het thema waar ik mee bezig ben; nieuwe dingen opzetten.

Zoals jullie waarschijnlijk wel gevolgd hebben, is de crowdfundingcampagne afgelopen. Het behaalde doel van € 10.000,- is niet gelukt, máár de bekendheid die we hebben gehad met Brandpunt+ en Omroep Brabant is uiteindelijk veel belangrijker geworden. En ook om te zien dat er 161 donaties zijn geweest, geeft ook maar weer aan hoe groot de betrokkenheid is onder de ‘ambassadeurs’ van Werktuin040. En dat vond ik én iedereen bij Werktuin040 geweldig om te zien.

Na een paar weekjes van wat meer rust is het weer leuk om na te denken over nieuwe dingen. Werktuin040 wil namelijk nog vele jaren blijven bestaan en daarom zoek ik samen met de vrijwilligers, de moeders die nu komen én met mijn geweldige studenten Eline en Zee naar nieuwe mogelijkheden. Manieren om Werktuin040 verder bekend te maken, maar ook naar andere diensten om aan te bieden. Daarom kun je in de nieuwsbrief van november zien hoeveel nieuwe workshops en events er op de planning staan. En daar hebben we alweer super veel zin in!

En achter de schermen loopt er nog een agenda van alle mogelijkheden die er nog aan gaan komen. Zo komt er in januari een avond met twee inspirerende coaches, die ambitieuze ondernemers verder willen helpen met hun bedrijf: hoe zet je je eigen kwaliteiten het beste in en welke ‘mindset’ heb je daarvoor nodig. Ik ga in gesprek met een docent kinderyoga. En ook ben ik met 2 moeders bezig met een geweldig leuk concept voor in het voorjaar van 2019. Genoeg reden om te zorgen dat Werktuin040 het geweldig blijft doen en om onze website en facebook in de gaten te blijven houden.

Daarnaast is het sinds kort mogelijk om de locatie van Werktuin040 in de avonduren of in het weekend te huren. Veel bezoekers bij Werktuin040 geven aan we een ontzettend fijne sfeer hebben gecreëerd en dat het een mooie lichte, en sfeervolle ruimte is. Waarom dan niet mogelijk maken dat meerdere mensen hier gebruik van kunnen maken? Al met al staat er weer genoeg in de planning en kijk ik nu al uit naar de komende maanden.

Heb jij trouwens nog leuke ideeën die we aan ons concept kunnen toevoegen? Of ben jij een ondernemer die graag bij Werktuin040 een workshop of evenement wilt geven? Of zoek jij nog altijd een perfecte locatie om te huren? Mail dan naar info@werktuin040.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.