Win houten bouwblokken in de Werktuin040 loterij!

Vrijdag 21 september is het alweer tijd voor de derde trekking van de Werktuin040 loterij! Ook dit keer hebben wij een hele leuke prijs om weg te geven! Deze prijs is een houten bouwset (57 delig) t.w.v. €14,95.

Ken je dat nog van vroeger, lekker eindeloos bouwen met je houten blokken? Duurzame Eindhovense onderneemster, Vera Wolf is eigenaresse van De Grote Wolf – Houten Speelgoed. De Grote Wolf heeft speciaal voor de crowdfunding van Werktuin040 een nostalgische blokkenset ter beschikking gesteld. “Deze houten bouwblokken zijn om mee te bouwen, stapelen en creëren en dat is ook wat ik Werktuin040 toewens! Het is een prachtig en uniek concept dat ik een warm hart toedraag!”

Wij zijn erg enthousiast en dankbaar dat wij deze prijs weg mogen geven voor de loterij van onze crowdfundingcampagne. Wil je kans maken op deze toffe prijs en meehelpen Werktuin040 te laten groeien? Koop dan nu je lot op https://www.werkennaastjekind.nl/online-store. Volg ons op Facebook of Instagram @Werktuin040 om op de hoogte te blijven van onze crowdfundcampagne!

Website van De Grote Wolf: https://degrotewolf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.