Pimp je kennis tijdens 1 van onze workshops

Bij Werktuin040 werken professionals uit verschillende vakgebieden. Tijdens onze crowdfundingcampagne bieden deze geweldige experts verschillende workshops aan, die jouw kennis vergroten en wat je meteen in kunt zetten in jouw bedrijf. Je kunt kiezen uit 4 verschillende onderwerpen:

– Sociale media strategie

Ben je dagelijks bezig met het bijhouden van je social media kanalen voor je onderneming, maar bereik je nog niet de juiste doelgroep? Volg dan deze workshop ‘social media strategie’ bepalen en kom samen met Kathelijn Hendrikse tot meer focus in je social media. Aan de hand van een praktisch invulbaar schema. Voor meer informatie https://www.b-bloom.nl/single-post/2017/08/01/Focus-social-media-strategie-canvas

-Workshop Facebook marketing

Je hebt al een Facebookpagina voor je bedrijf, maar je behaalt nog niet de resultaten die je zou willen behalen? Kies dan voor de workshop ‘Facebook marketing’ door Maureen Mulder van Faceonline. Voor meer informatie https://faceonline.nl/facebook-implementatie-training

-Workshop Vision board maken

Wil ook jij inzicht krijgen in je diepste dromen en wensen voor jouw onderneming? Kom je er thuis niet aan toe om de doelen op een rijtje te zetten? Meld je dan aan voor de workshop ‘Visionboard maken voor ondernemers’ via info@werktuin040.nl. Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/events/1802187413173320/

– Data analyse van je sociale media

Zie je door de bomen het bos niet meer als je jouw Google Analytics, Facebook statistieken of andere social media data bekijkt? Lotte van der Zanden van DataBeter helpt je in deze workshop om je weg te vinden in de brei van gegevens over bereik, likes en demographics. Meer lezen over het werk van Lotte? Lees https://www.b-bloom.nl/single-post/2018/06/01/Social-Media-Analyse-Doen-Maar-misschien-niet-zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.