Werken naast je kind, welke ondernemende moeder wil dat nou niet?

Eindhoven – Werktuin040 van Anja Wasser, bestaat inmiddels al ruim vier maanden op de nieuwe locatie op de  Edisonstraat 56 te Woensel. Steeds meer moeders met een eigen bedrijf hebben een werkplek gevonden bij Werktuin040 waar ze letterlijk naast hun kind kunnen werken. Werktuin040 is de enige werkplek waar werken en vergaderen & spelen en slapen wordt gecombineerd. Waar je tijd kan doorbrengen met je kind én efficiënt kan werken aan je eigen bedrijf, studie of sollicitatie.

Voortbestaan waarborgen
Anja Wasser is 3 jaar geleden met haar concept gestart, de tijd is nu gekomen om het voortbestaan van Werktuin040 te waarborgen. Daarom start er vanaf 3 september een crowdfundingactie om Werktuin040 onder vele ondernemende moeders bekender te maken, en vijftig structurele Werktuin040-abonnees te werven. Om 12:00 als het nationale alarm wordt getest start de crowdfunding actie die maximaal 30 dagen zal duren.

U kunt al bijdragen aan Werktuin040 door een lot te kopen voor maar 5 euro en kans te maken op leuke prijzen beschikbaar gesteld door lokale ondernemers of neem deel aan een van de inspirerende workshops. Bezoek www.werkennaastjekind.nl om bij te dragen aan de crowdfundingactie.

Werktuin040-abonnement al vanaf € 19,50 per dagdeel
Een Werktuin040-abonnement heeft u al voor maar € 19,50 (incl. btw) per dagdeel, en dat is dus inclusief de speelruimte mét toezicht van jouw kind en een gezellige werkplek, direct contact met andere ondernemende moeders om samen mee te werken. Werktuin040 is ook steeds meer een netwerk voor ondernemende moeders die samen opdrachten binnenhalen en uitvoeren.

Ondernemen naast je kind kan zeer goed!
U draagt met de crowdfundingactie bij aan de missie van Anja Wasser om werk en gezin meer bij elkaar te betrekken én elkaar te laten versterken. Ouders denken namelijk steeds bewuster na over de invulling van hun rol tijdens de eerste jaren van hun kind en dit concept biedt daarvoor iets nieuws aan. De veilige band en verbinding tussen kind en ouder kan volledig tot bloei komen.

Daarnaast is het belangrijk dat vrouwen, en ook mannen, na de geboorte van een kind hun eigen passie en werk kunnen blijven uitoefenen én daarbij kunnen blijven genieten van hun pasgeboren wonder.

Werktuin040 ook in andere steden
Ook zal de Werktuin040-formule in de toekomst in andere steden worden opgezet om ook daar ondernemende moeders de kans te geven op een hele prettige manier naast hun kind te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.