Komkommertijd? Nee hoor!

Het is zomer! En dat merken we. Wat een weer én wat een temperatuur.
De mussen vallen van het dak en veel mensen zijn lekker op vakantie.
Er is daardoor soms niet zoveel te beleven: komkommertijd! Er is weinig nieuws in de media en ook weinig te doen. Dat idee had ik ook met Werktuin040. De vorige jaren waren de zomers wel rustig. Iedereen ging op vakantie en dan ging Werktuin040 meestal wel een weekje dicht.

Ik heb het gevoel dat dit nu niet meer gaat gebeuren. Op maandag en donderdag zijn we iedere week open, want er zijn genoeg moeders die heerlijk willen werken. Daarnaast komen er ook steeds meer aanvragen van ouders die een kijkje willen komen nemen. Ook op de andere dagen komen af en toe ouders werken. Laat het maar nog drukker worden, want ik heb nog genoeg plek voor nieuwe ouders!

Meer ouders, betekent voor mij ook meer activiteiten om te doen. Geen rustige zomer dus. En dan heb ik ook nog allemaal nieuwe ideeën om aan te werken. Heerlijk om mee bezig te zijn.

Wist je bijvoorbeeld al dat:

 • De afgelopen weken 5 nieuwe moeders zijn komen kijken bij Werktuin040
 • Eind juni weer een nieuwe vrijwilliger is begonnen bij Werktuin040, namelijk Christien.
  #Durftevragen: ik zoek nog meer vrijwilligers om met de kinderen te spelen. Weet jij nog iemand die een passie heeft voor kinderen?
  https://eindhovendoet.nl/vacature/5a87e5e0dac85a66078b45ad/wil-jij-spelen-en-knutselen-met-kinderen-0-4
 • Je mee kunt doen met de ‘zomerwin-actie’ van Werktuin040. Maak kans op een gratis dagdeel werken en spelen voor jou en een vriend(in)! Voor meer info kijk op http://werktuin040.nl/2018/07/30/zomer-win-actie/
 • Op woensdag 29 augustus om 19.30 uur de eerste workshop vanuit Werktuin040 wordt georganiseerd: Workshop Visionboard maken voor ondernemers. Meld je aan via facebook https://www.facebook.com/events/1802187413173320/
 • Op zondag 2 september Werktuin040 aanwezig is bij de opening van het theaterseizoen van het Parktheater. Wil je ons ontmoeten? Kom dan langs
  https://www.parktheater.nl/programma/7546/Open_Dag/Seizoensopening_18_19
 • Werktuin040 op zondag 9 september de kinderactiviteiten organiseert bij Woensel Westival. Een leuk festival voor jong en oud met muziek en activiteiten voor de kinderen. Een mooie reden om de nieuwe sfeer op de Edisonstraat te ontdekken
 • Vanaf 1 september er 2 stagiaires komen werken bij Werktuin040. Eline en Zee komen het team versterken met hun kennis over trends en concepten vanuit hun opleiding International Lifestyle Studies aan Fontys Tilburg . Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan.
 • En dan de primeur: Werktuin040 een crowdfunding- campagne gaat starten! Binnenkort volgt hier meer over. We hebben hartstikke leuke ideeën om Werktuin040 nog bekender te maken in Eindhoven en misschien ook wel in heel Nederland. Dream Big 😉

Ik heb genoeg werk om mezelf lekker bezig te houden. En dan heb ik ook nog ideeën om ondernemers te helpen bij het verder uitrollen van hun eigen bedrijf. Oftewel, ik ben blij dat ik geen vakantie meer gepland heb! Voor iedereen van jullie die wel nog gaat, heel veel plezier!!

En als je altijd al op zoek bent geweest naar een werkplek met speelruimte kom dan binnenkort een keer langs. We organiseren verschillende inloopmomenten en jij en je kind zijn van harte welkom. https://www.facebook.com/events/207460669880710/

Tot snel??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.